// KÖPVILLKOR //

Westgrip System Köpvillkor  

Allmänt 

Följande villkor gäller alla beställningar som görs av dig som kund via webbplatsen www.westgripsystem.com, Hädanefter kallat Westgrip (559343-9994) 

Priser och Beställningar 

Priser: Alla priser på hemsidan visas inklusive moms 25% som standard om inte annat väljs.

Betalningsalternativ Betalning sker säket via Klarna Check-Out Klarnas användarvillkor. 

Betalningsalternativen som erbjuds via Klarna är kortbetalning, direktbetalning, faktura samt delbetalning. 

Beställningar görs via Westgrips webbplats. 

Fraktpriser Fraktfria leveranser gäller beställningar över 1200:- inkl moms. Under detta belopp debiteras 99:- i frakt. 

Leverans 

Westgrip lagerhåller de flesta produkter som visas på hemsidan och det innebär att leverans sker inom 3-6 arbetsdagar. Om leveranstiden avviker så meddelar vi dig som kund omgående. 

Har du frågor kring din leverans är du välkommen att kontakta oss på [email protected] 

Leveransalternativ  

Posten varubrev Mindre produkter skickas direkt hem till din brevlåda. 

DHL Servicepoint Det vanligaste fraktalternativet. Här skickas din beställning till närmsta utlämningsställe där du får ett sms när paketet kan hämtas. 

Ångerrätt & Retur

Du som kund har en lagstiftad ångerrätt på 14 dagar när du handlar på denna webbplats. Ångerrätten gäller från det att du tagit emot produkten. För att utnyttja ångerrätten måste du meddela oss på Westgrip [email protected]. I ditt meddelande ska ditt namn, ordernummer och adress anges samt vilka produkter du önskar att returnera. Returen av varor bör ske omedelbart och inom lastiftad tid (14 dagar). Du som kund står för returfrakten och produkterna ska återvända i nyskick. Packa därför produkterna noga vid returen. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Reklamation

Vi besiktigar alla våra produkter innan leverans till dig som kund. Skulle produkten ändå vara skadad eller att vi skickat fel vara till dig tar vi på oss att kostnadsfritt åtgärda felet. Var noga med att syna produkten vid leverans. Om produkten är skadad vid leverans är det viktigt att nämna detta för fraktbolaget.  Du måste alltid kontakta oss innan du returnerar en vara för godkännande. Klagomål ska meddelas omedelbart efter att defekten på produkten upptäckts.

Outlösta paket  

Om du som kund ej hämtar ut paketet inom angiven tid, förbehåller vi oss rätten att debitera för fraktkostnad, transportörens returfrakt samt administrationsavgifter. Detta gäller även om Westgrip har skickat produkten “fraktfritt”. 

Garanti – och reklamation 

Övrigt 

Felaktig information. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel så som: 

  • Felaktigt publicerade priser 
  • Felaktiga specifikationer 
  • Felaktiga bilder 
  • Felaktig lagerstatus 
  • Felaktig kompabilitet  

Vi reserverar oss även för att beställda produkter kan utgå och att vi därför inte kan fullfölja vårt avtal gällande leveranstid etc. Om det mot förmodan skulle ske så kontaktar vi dig som kund omedelbart. 

 

Kontakta oss 

Mail: [email protected] 

Westgrip System AB 

Henrik Gjutares Gata 10 

549 54 SKÖVDE

Westgrip System AB

Den ultimata lösningen för garage och verkstad! Vi på Westgrip utvecklar löpande nya fästen/hållare för verktyg och tillbehör. Allt som behövs för att skapa ett snyggt, stilrent och effektivt garage!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

© 2024 Westgrip System AB Powered by Quickbutik